Ofte stillede spørgsmål

Bestillinger & Betalinger

Desværre ved vi aldrig, om vi vil restock vores varer, det afhænger af populariteten og også af vores fabrik. Vi anbefaler, at du vælger den eller de varer, du er vild med før de er udsolgte.

Vi gør vores bedste for at vejlede dig med vores størrelsesguide og i beskrivelsen af hvert produkt. Hvis et produkt afviger i pasform, skal du se i produktbeskrivelsen for at få flere oplysninger og vejledning om pasformen. Du kan altid kontakte os via chatboblen i bunden af hjemmesiden.

Så snart din bestilling er afgivet, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail. Når ordren er blevet afsendt fra vores lager, modtager du en e-mail med oplysninger om track/trace.

Du kan bruge følgende betalingsmetoder til at handle på M-KAE.dk

Dankort/Visa Dankort
Visa
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
ApplePay
GooglePay
ShopPay
Klarna

M-KAE har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Det er kun vores udbyder af betalingsløsninger, der har adgang til dine data. Dine personlige kontaktoplysninger behandles altid fortroligt og vil ikke blive videregivet til andre.

3D Secure er en sikkerhedsgodkendelse, der er udviklet af Visa og Mastercard med det formål at minimere svindel på nettet. 

Hvis du har problemer med at bruge 3D Secure, anbefaler vi, at du i stedet bruger din PayPal-konto.

Beløbet for dit køb hæves fra din bankkonto, når vi gennemfører din bestilling.

Hvis vi ikke kan levere din ordre på grund af uoverensstemmelser på vores lager, vil du blive kontaktet pr. e-mail eller telefon så hurtigt som muligt. Vi forbeholder os retten til at annullere din ordre, såfremt vores lager var forkert på tidspunktet for bestillingens afgivelse.

Shipping

Ja, vi tilbyder forsendelse til hele verden.

Forsendelsesomkostningerne vil blive tilføjet ved kassen og kan variere fra land til land. Priserne tilføjes til ordren i forbindelse med checkout. Klik her

Levering i Danmark sker inden for 1-2 hverdage. Leveringer for almindelig service i Europa er 3-5 hverdage og 6-8 dage for ordrer uden for Europa. (For ekspreslevering 2-3 dage). Nogle steder i verden kan der forventes en længere leveringstid. 

I ekstra travle perioder af året som f.eks. helligdage og udsalg kan du opleve en længere leveringstid generelt.

Så snart vi begynder at pakke din ordre, sender vi dig en e-mail med en bekræftelse af forsendelsen med leveringsoplysninger og et link til at spore din ordre online. Bemærk venligst, at det kan tage op til 24 timer, før sporingsoplysningerne er uploadet.

Returnering

Følg dette link for returnering

I tilfælde af udsolgte varer vil du blive kontaktet via telefon eller e-mail af vores kundeservice.

Hvis du har ændret mening, er du velkommen til at returnere din ordre til os. Vi har en 30-dages returpolitik, hvilket betyder at du har 30 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om returnering.

Hvis du ikke længere har den originale emballage, kan du returnere din ordre med en hvilken som helst anden emballage, så længe den er forseglet korrekt, så du undgår at miste varen/varerne.

Vi behandler alle returneringer inden for 2 hverdage. 

I travle perioder kan det dog tage op til 5 dage for os at behandle returneringer. Du vil modtage en e-mail med bekræftelse for dit køb, når returneringen er blevet behandlet.

Andre ting

Vi elsker at høre fra dig og vi vil rigtig gerne hjælpe dig. For at få den hjælp, du har brug for, kan du kontakte os via vores kontaktside eller sende os en e-mail på hello@m-kae.dk. Vi vil med glæde hjælpe dig!