OM M-KAE

Efter flere års hårdt arbejde og forberedelse lancerede M-KAE endelig sin allerførste kollektion i april 2018. Grundlæggeren af brandet er Maria Kragmann, også kendt som en dansk influencer. Siden vi startede M-KAE har vi stræbt os efter tidsløst design, elegante og klassiske key pieces, alt sammen i den højeste kvalitet og til overkommelige priser.

Maria Kragmann; "M-KAE har været en drøm for mig siden jeg var en lille pige. Jeg har altid været den mest kreative person i min familie, og man kunne altid finde mig på mit værelse, hvor jeg tegnede i timevis. For mig behøver mode ikke at være så dyrt eller handle om, hvad der er trendy. M-KAE handler om det, jeg elsker og har lyst til selv at gå med. Tøj fortjener at blive båret, beholdt i mange år og ikke mindst fortjener det at blive elsket. Mit ønske er at få alle M-KAE piger til at føle sig smukke og amazing"

FREMSTILLING OG BÆREDYGTIGHED

For os er det meget vigtigt at være gennemsigtige over for dig. Gennem vores svenske agent arbejder vi sammen med en producent i Istanbul og Shenzhen. Vores agent boede i Shenzhen og studerede selv mandarin i årevis og har skabt et stærkt forhold til producenten og industrien. Hun rejser stadig jævnligt for at besøge vores producent, og det er vigtigt for os, at alle vores produkter er fremstillet under gode forhold. Vores producent er WCA-certificeret (Workplace Conditions Assessment).

Vi fokuserer på at skabe produkter i kvalitetsstoffer af høj standard, altid med en bæredygtig tilgang fra indkøb af fibre til den endelige produktion. Vi tror på at købe mindre og bære mere. Vi vil opdatere dette afsnit i takt med at vi fortsætter udviklingen af vores brand og kollektioner.